Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €100 (GR)

Λίγα λόγια για εμάς

Motofix.gr

Στο Motofix.gr ασχολούμαστε με την πώληση ανταλλακτικών μοτοσυκλετών, αξεσουάρ μοτοσυκλετών. Δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μεράκι για την τέχνη της δίτροχης μηχανοκίνησης και με στόχο την ολοκληρωμένη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση του κοινού. Η σταθερή πελατεία μας είναι και η απόδειξη για την αξιοπιστία και την ποιότητα των υπηρεσιών μας, αλλά και για τις εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές μας.

Αν επιθυμείτε κάποιο ανταλλακτικό ή αξεσουάρ για τη μηχανή σας είμαστε κοντά σας με άμεση εξυπηρέτηση και πιστεύουμε πως η μεγάλη γκάμα προϊόντων και οι τιμές μας θα σας καλύψουν και θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που ψάχνετε.Σας παρουσιάζουμε και προσφέρουμε τα προϊόντα μας μέσω του νέου ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Ταξιδέψτε τώρα στο συναρπαστικό κόσμο της μοτοσυκλέτας, και περιηγηθείτε μέσα από τις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στα προϊόντα που διαθέτουμε. Στόχος της εταιρείας μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

Επικοινωνία

Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε στην διάθεση σας!

Βρείτε μας στα Social

10k Followers

30k Followers