Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €100 (GR)

Πληροφορίες Αποστολών

Το Motofix.gr αποστέλλει τα προϊόντα με εταιρίες Courier (ACS, ΕΛΤΑ Πορτα-Πορτα,) που σας επιτρέπει να λάβετε το δέμα σας εντός 1 εργάσιμης ημέρας για αποστολές χερσαίες εντός Ελλάδας, εντός 2 εργάσιμων ημερών για αποστολές νησιώτικες εντός Ελλάδας και δυσπρόσιτους προορισμούς (υπολογίζοντας ως ημερομηνία έναρξης την ημερομηνία αποστολής και όχι την ημερομηνία παραγγελίας και λαμβάνοντας υπόψη μόνο τις εργάσιμες ημέρες).

Συμπληρωματικές πληροφορίες θα μπορούν να ζητηθούν ή και να απαιτηθούν για την επικύρωση της αγοράς σας. Συνεπώς, και προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε καθυστέρηση, σας καλούμε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας κατ’ ελάχιστον μια ενεργή και κατοχυρωμένη ή επαγγελματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  και έναν αριθμό σταθερού τηλεφώνου (εργασίας ή οικίας) για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε οποιαδήποτε στιγμή.

Οι προθεσμίες παράδοσης που αναφέρονται στον ιστότοπο είναι ενδεικτικές και μπορούν ενδεχομένως να τροποποιηθούν. Το Motofix.gr θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των εργασίμων ημερών που αναγράφονται ως χρόνος παράδοσης επί του εκάστου προϊόντος στον ιστότοπο ή κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας.  Σας πληροφορούμε ότι μια καθυστέρηση 24 ωρών είναι απόλυτα αναμενόμενη όσον αφορά στην παράδοση της παραγγελίας, διότι για λόγους ασφαλείας, όλες οι παραγγελίες που πληρώνονται μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας αποτελούν αντικείμενο εξακρίβωσης εκ μέρους του Motofix.gr. Το Motofix.gr δεν θα μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλεια του δέματός σας ή τυχόν βλάβης που προκλήθηκε κατά την μεταφορα του εκάστοτε μεταφορέα.

Σε περίπτωση μη λήψης του δέματος στις αναφερόμενες προθεσμίες, αρχικά το Motofix.gr πραγματοποιεί έλεγχο προς τον μεταφορέα, ο οποίος μπορεί να διαρκέσει κατά μέγιστο ως και 15 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δεν θα μπορεί να λάβει χώρα. Μετά την άπρακτη παρέλευση της προθεσμίας των 15 ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται, οπότε σε περίπτωση που έχετε πληρώσει το τίμημα με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, σας επιστρέφετε το τίμημα εντός το αργότερο 15 ημερών από την παρέλευση της άνω προθεσμίας. Ο τρόπος επιστροφής του τιμήματος θα καθοριστεί με προσωπική επικοινωνία με εσάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικώς, αφού πρωτίστως πραγματοποιηθεί η αναγκαία έγγραφη ταυτοποίηση των στοιχείων. Σε κάθε περίπτωση, η κατά τα ανωτέρω ακύρωση της παραγγελίας δεν μπορεί να θεμελιώσει οποιαδήποτε ευθύνη του Motofix.gr.

Μπορείτε να παραλάβετε τα είδη που σας ενδιαφέρουν απευθείας αν έρθετε στο κατάστημα μας Επταπυργίου 24 Συκιές Θεσσαλονίκης .Καλό είναι πριν την επίσκεψη σας αν είστε από μακριά να τηλεφωνήσετε αν υπάρχει σίγουρα ετοιμοπαράδοτο αυτό που σας ενδιαφέρει.

Κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα μας έχετε την δυνατότητα να στείλετε την δική σας μεταφορική εταιρία να παραλάβει την παραγγελία σας, εφόσον τα προϊόντα σας βρίσκονται στο κατάστημα και είναι έτοιμα προς διακίνηση.

To κατάστημα μας είναι πραγματικό κι όχι εάν ψεύτικο ηλεκτρονικό κατάστημα. Γι’αυτό αποστέλλουμε όλα τα είδη αντικαταβολή κι όχι απαραίτητα με προ κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης εκτός αν αυτό που παραγγέλνεται είναι κάτι πολύ εξειδικευμένο. Το προσωπικό μας μπορεί να σας λύσει οποία τυχόν απορία έχετε.

Αποστολές στο εξωτερικό παρακαλούμε κατόπιν συνεννόησης.

Πριν την παραγγελία σας διαβάστε τους όρους χρήσεις, περιπτώσεις επιστροφών, εγγυήσεων κτλ.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του αγοραστή και ουδεμία ευθύνη φέρει το κατάστημα για τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση που ο αγοραστής θέλει να ασφαλίσει το δέμα του μπορεί να το γράψει στις παρατηρήσεις κάτω από την παραγγελία του με κάποια επιπλέον χρέωση ανάλογα το ποσό.

Προσοχή στις απομιμήσεις και στα ψεύτικα e-shop που προσπαθούν να σας εξαπατήσουν. Είμαστε πάνω από όλα φυσικό κατάστημα και μπορείτε να μας βρείτε στο σταθερό μας τηλέφωνο: 2314071055 αλλά και στο κινητό της επιχείρησης: 6943692894 όπως επίσης και στο e-mail: info@motofix.gr