Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €100 (GR)

Πολιτική Επιστροφών

 • 1. Πολιτική Επιστροφής και Αλλαγής μη συμβατών Προϊόντων

  - Ο πελάτης οφείλει όταν παραλάβει τα προϊόντα να τα ελέγξει εάν αντιστοιχούν στην αρχική του παραγγελία. Επίσης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει τα συνοδευτικά καρτελάκια, ώστε να σιγουρευτεί πως το προϊόν ανταποκρίνεται στην παραγγελία του. Αν το προϊόν είναι ανταλλακτικό, ο έλεγχος πρέπει να γίνει χωρίς να χρησιμοποιηθεί σε όχημα, (σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή του).

  - Εφόσον αποφασίσει ότι θέλει να αλλάξει κάποιο προϊόν, μας ενημερώνει άμεσα ηλεκτρονικά με email στο info@motofix.gr ή με τηλέφωνο στο 2314071055, γνωστοποιώντας μας για τον λόγο της επιστροφής.

  - Απαραίτητη προϋπόθεση επιστροφής οποιουδήποτε προϊόντος είναι η συνοδεία του με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Εφόσον το προϊόν δεν συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς, η αλλαγή δεν μπορεί να γίνει δεκτή σε καμία περίπτωση.

  - Για να γίνουν δεκτά τα προϊόντα προς αντικατάσταση, θα πρέπει: 

  • Να μην είναι χρησιμοποιημένα ή/και φθαρμένα
  • Να μην έχουν πλυθεί, τροποποιηθεί ή υποστεί οποιουδήποτε είδους ζημιά
  • Να μην έχει αφαιρεθεί καμία ετικέτα
  • Να μην λείπει και να μην έχει υποστεί καμία τροποποίηση η συνοδευτική τους συσκευασία, η οποία αποτελεί μέρος του προϊόντος. Για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να κολληθούν ετικέτες ή ταινίες συσκευασίας πάνω της.

  -Σε καμία περίπτωση το motofix.gr δεν υποχρεούται να δεχθεί επιστροφή προϊόντων εάν ο πελάτης έλαβε το σωστο προϊόν που παρήγγειλε και έχει μετανιώσει για την αγορά αυτού. 

  -Οι επιστροφές αφορούν μόνο ανταλλακτικά εξαρτήματα που δεν είναι συμβατά με την μοτοσυκλέτα σας και μέσω της αναζήτησης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος οδηγηθήκατε στην αγορά εσφαλμένου ανταλλακτικού.

  - Η αποστολή του προϊόντος πρέπει να γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής χρεώνονται στον πελάτη εκτός από τις περιπτώσεις ελλαττωματικού προϊόντος ή αποστολή λάθος προϊόντος.

  - Η διεύθυνση αποστολής επιστροφής είναι : Επταπυργίου 24, Συκιές Θεσσαλονίκη, 56626

  - Εφόσον ο πελάτης έχει επιλέξει το νέο προϊόν που θέλει να του αποστείλουμε και μας έχει ενημερώσει γι’ αυτό κ εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, και το προϊόν είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αρχική του αγορά, αποστέλλουμε το νέο προϊόν στην διεύθυνση που μας έχει δοθεί κατά την εγγραφή του, εντός 14 εργάσιμων ημερών.

  Εάν υπάρχει διαφορά στην τιμή του νέου προϊόντος, η πληρωμή αυτή γίνεται με δύο τρόπους: 

  • με αντικαταβολή κατά την παράδοση
  • με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό: 
   • IBAN Τράπεζας Πειραιώς: GR5401722310005231101466566
   • IBAN Εθνικής Τράπεζας: GR4801102240000022401112010
   • IBAN VivaWallet: GR0870100000000304453166912 

  Δικαιούχος: Πρίζιος Κωνσταντίνος

  Στην δεύτερη περίπτωση, για να γίνει η αποστολή, θα πρεπει ο πελάτης να στείλει με mail στο info@motofix.gr την απόδειξη πληρωμής.

  - Η επιστροφή χρημάτων γίνεται δεκτή μόνο σε περίπτωση ελλαττωματικού προϊόντος που δεν υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης.

 • 2. Πολιτική Επιστροφής Ελαττωματικών Προϊόντων

  - Το Motofix.gr συσκευάζει όλα τα προϊόντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους χωρίς φθορές. Σε περίπτωση που ο πελάτης παραλάβει προϊόν το οποίο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές στη συσκευασία του και έχει επηρεάσει με φθορές και το προϊόν, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας για συζητήσουμε για την επιστροφή του

  - Ελαττωματικό θεωρείται ένα προϊόν που έχει αποδεδειγμένο και εμφανή κατασκευαστικό λάθος. Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς μετά από ένα μήνα από την αγορά τους, δεν θεωρούνται ελαττωματικά.

  - Σημειώστε βέβαια πως το Motofix.gr, σε περίπτωση διαφωνίας περί του ελαττώματος, έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το ελάττωμα είναι κατασκευαστικό ή όχι. Αυτό βέβαια απαιτεί κάποιο χρονικό διάστημα έως 15-30 εργάσιμες. Πάραυτα το Motofix.gr θα προσπαθήσει να εξυπηρετήσει και να ενημερώσει τον πελάτη για την εξέλιξη της διαδικασίας το συντομότερο δυνατό.